Ģimenes ticējumi: ko vīram ar sievu nekādā gadījumā nevajadzētu darīt kopā

Pieredzējuši psihologi apgalvo: ģimenes laimes recepte ir pavisam vienkārša. Tā ir savstarpēja cieņa un pastāvīgs kopīgs darbs pie sabiedrības šūnas veidošanas.

Labi partneri gandrīz visu savā laulības dzīvē dara kopā.

 

Taču tautas gudrība vēsta: ir lietas, kuras vīram un sievai roku rokā darīt vienkārši ir aizliegts! Lūk, ko par to saka ģimenes ticējumi:

Laimīgas ģimenes recepte: ko vīrs un sieva nekādā gadījumā nedrīkst darīt kopā

Ticējumi par krāpšanu

Mūsu senču viennozīmīgi apgalvoja, ka laulātajam pārim ir vēlams pavadīt nakti vienā gultā. Bet turēt spoguli guļamistabā labāk nevajag! Un pavisam slikti, ja laulāto gulta stāv tieši pie spoguļa. Tas noteikti kādu no partneriem vedīs uz slideno neuzticības ceļu.

Tāpat par krāpšanu vēsta laulību gredzena pazaudēšana. Turklāt, ja gredzenu pazaudē vīrs, tas norāda uz sievas krāpšanu.

Un otrādi. Bet, ja laulību gredzeni ir savā vietā, bet vienalga savu partneri turi aizdomās par krāpšanu, ieskaties viņa makā ar vienu skatienu. Ja tavs izredzētais tevi krāpj, tu tajā pašā naktī sapnī redzēsi viņa jauno mīļāko!

Ticējumi par slimībām un strīdiem

Laulātajiem nav ieteicams ēst pie vakariņu galda ar vienu karoti. Tādā pašā veidā nav ieteicams noslaucīt rokas ar to pašu dvieli. Tas viss piesaista mājā negatīvo enerģiju un agri vai vēlu rezultēsies nemitīgos strīdos. Un sievai kategoriski aizliegts no rīta kāpt pāri guļošam vīram. Pēc ticējuma šādi var sagādāt vīrietim septiņas nelaimes!

Laulātajiem nav ieteicams izmētāt mantas pa māju, kā arī dzīvot radoša haosa stāvoklī. Ja ticat ticējumiem, šāds stāvoklis mājā piesaista ļaunos garus. Bet kārtība, klusums un miers, gluži pretēji, padara ģimenes ligzdu neredzamu citu pasaules būtņu acīm.

Lasi arī: Paši garšīgākie salāti ar desu. Vienkārša recepte: neko nevajag iepriekš vārīt

Ticējumi par laimi un nelaimi

Ja sieva ilgstoša gatavo vienā un tajā pašā taukainā priekšautā, tas viņas vīru var ievest zaļā pūķa atkarībā.

Man nav ne jausmas, kāpēc senči šādas attiecības izcēla atsevišķā brīdinājumā! Bet acīmredzot viņiem tam bija labs iemesls.

Bet vissvarīgākā brīdinājuma zīme lielākajai daļai ģimeņu ir ārkārtīgi vienkārša. Par lietām, kas notiek jūsu mājās, var pastāstīt cilvēkiem no malas tikai tad, kad viss ir patiešām slikti un jums ir nepieciešama palīdzība.

Citādi par zelta vīru draugiem labāk nelielīties. Ģimenes panākumu recepte ir skaidra: laime mīl klusumu!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment